Prejela sem lososovo olje, kaj pa sedaj?

Ko sem odhajala iz službe, sem prejela opomnik, da me na pošti čaka paket, kjer je lososovo olje in še nekaj malenkosti za moje domače živali. Odlična novica moram reci, saj je minilo komaj nekaj dni, odkar sem oddala naročilo.

Odšla sem na pošto in prevzela paket ter odšla proti domov. Naslednje stvar, ki me je čakala, je bila, kako sedaj mojega mačka in psa prepričati, da bosta to jedla. Če bi bila jaz namesto njiju, ne vem, kako bi me lastnik prepričal. Se pa vseeno tolažim s tem, da imata onadva drugačen okus kakor jaz in jima bo vonj in okus, ki ga ima lososovo olje, ustrezal. Iz izkušenj lahko rečem, da je lososovo olje nekaj kar nekaterim živalim, ustreza nekaterim pa ne. Spomnim se, ko sem imela druge domače živali, da je bilo pri vsakem mačku ali psu drugače. Eden je jedel ene stvari in druge ne in obratno. Sčasoma so se okusi tudi malce zamenjali in tako sem imela vedno zmešnjavo, kdo je kaj in kdo kaj ne. Takrat sem se tudi odločila, da sčasoma ne bom imela več kot dveh domačih živali doma, ker je preveč dela z vsemi. Razen, če bi se želela odpovedati svojemu življenju in samo skrbeti za živali. Tega pa ne vem, če bi mi ustrezalo.

Prejela sem lososovo olje, kaj pa sedaj?

Preden sem naredila nekaj na svojo lastno pest, sem se malce sprehodila po spletu, če bom našla kakšen zanimiv nasvet, kako dati sedaj to lososovo olje živalim, v upanju, da bom našla kaj pametnega. Nisem imela te sreče, zato sem poklicala svojega bratranca in ga prosila za kakšen nasvet. Rekel mi je, da najbolje, da počakam, do sobote, ko bo imel čas in se bo lahko oglasil, pa bova skupaj naredila to. Pa še po dolgem času se bova videla in bova lahko malce nadoknadil zamujeni čas. Kdo bi si mislil, da bo lososovo olje pripomoglo k družinskemu povezovanju.