Plastični kozarčki so za rojstne dneve zelo priročni

Plastični kozarčki so za rojstne dneve zelo priročni

Ko nekdo praznuje in vemo, da bo na praznovanju veliko ljudi, se nam ne splača kupovati ali pa čistiti novih kozarcev. Ljudi bo enostavno preveč in je brez veze, da si delamo še dodatne stroške. Stroške imamo že z hrano pijačo, okraševanjem prostora in podobno. Ljudje lahko pijejo iz plastičnih kozarčkov.

Plastični kozarčki pridejo zelo prav še posebej, ko gre za zelo veliko ljudi. Še posebej mladi, ko praznujejo rojstni dan, lahko naenkrat povabijo dvajset ljudi, toliko kozarcev pa verjetni nimamo doma. Plastični kozarčki so lahko tudi zelo zabavni saj imajo nekateri kakšne motive narisane na njih ali pa so barvni. Vsak lahko na plastični kozarček napiše svoje ime, da ne pride do nepotrebnega konflikta, medtem ko na stekleni kozarec tega ne smemo delati, saj se ne da flumastra pobrisati dol.

Res je da se vedno manj prodajajo plastični kozarčki in vedno bolj papirnati, zaradi okolja. Problem papirnatih kozarčkov je le ta, da niso tako močni in se hitro omehčajo, če je pijača dolgo časa v kozarcu. Papirnati kozarci so lahko zelo zabavni za majhne otroke, ko imajo razne zabave, saj so po navadi pobarvani ali pa je kaj na njih narisano. Po navadi gre za kakšne princeske, avte in podobno. Liki iz risank narišejo nasmeh otrokom.

Plastični kozarčki so bolj primerni za mlade in starejše, ki imajo en kozarček praktično za cel čas zabave. Nanj napišejo svoje ime in ko ga izgubijo, če ga izgubijo, vzamejo novega.

Na koncu zabave je to nekaj najlažjega, saj ne rabimo ničesar pomivati ali skrbeti, če je kaj razbito. Enostavno samo vržemo vse plastične kozarčke in po možnosti tudi krožnike, v smeti in počistimo kar je ostalo. To je zelo enostavno delo po naporni noči zabavanja. Pomembno je le, da plastiko lepo ločujemo in da ne mečemo vse v isti koš za smeti. S tem smo lepo zaključili nepozabno zabavo in za seboj nismo pustili niti ene sledi.